XVI. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu 12.01.2018

“XVI. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu” 05-14 Mart  2018 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Eğitim programı, 40 saat teorik ve 40 saat pratik olmak üzere toplam 80 saattir. Deney hayvanları kullanım sertifikası eğitim programlarında teorik derslerin %80’ine , uygulama derslerinin %100’üne devam etmek zorunludur. Kursiyerlerin başarılı sayılabilmeleri için kursun sonunda girdikleri teorik ve uygulama sınavlarından 100 üzerinden en az 70 ve üzeri puan almaları gerekmektedir.

Kursumuzun kapsamında "tavşan, sıçan, fare,Guinea pig" türlerine özgü eğitimler verilecektir ve sertifika kapsamında yalnızca belirtilen hayvanlar vardır.

Orman ve Su işleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge gereği sertifika sınıfları ve katılım gösterebilecekler aşağıda sunulmuştur.

A Sınıfı Sertifika: Lisans Mezunları

B Sınıfı Sertifika: Lisans Öğrencileri(4.Sınıftan itibaren)

C Sınıfı Sertifika: Lisans Öğrencileri(4.Sınıftan itibaren)

ÖN KAYIT

Kurs ön başvuruları için katılımcıların, başvuru formunu doldurarak 16 Şubat 2018 tarihine kadar duam@bezmialem.edu.tr  e-posta adresine göndermeleri ve başvuru formunu elden ıslak imzalı olarak Deneysel Uygulama ve Araştırma Merkezi birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

KESİN KAYIT

Kontenjan sınırlıdır, ön kayıt sonrası kesin kayıtlar, ön başvuru sırası gözetilerek, 19-23 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Kesin kayıt yaptırabilecek kişilere e-posta ile haber verilecektir. Kurs ücretini yatırıp dekontunu elden veya e-posta yoluyla gönderenlerin kesin kaydı yapılacaktır.

(Banka dekontuna katılımcının adı-soyadı, TC no  ve DHKS ücreti olduğu yazılmalıdır.)

ÖN BAŞVURU TARİHLERİ: 02 Ocak 2018 - 16 Şubat 2018

KESİN KAYIT TARİHLERİ: 19-23 Şubat 2018